Engineering Day

Vær med til Engineering Day – et landsdækkende event med engagerende naturfagsundervisning, hvor eleverne trækker i arbejdstøjet og arbejder som rigtige ingeniører. 

Kom til Engineering Day i Naturvidenskabernes Hus. Engineering i undervisningen har flere fordele. Blandt andet forstår eleverne naturfag bedre, når de ‘arbejder med hænderne’, og samtidig er det dokumenteret, at engineering-tilgangen er med til at øge elevernes motivation og interesse for naturfagene. Engineering i undervisningen taler derudover ind i de fire naturfaglige kompetencer.

Aktiviteter

Dagen forløber med undersøgelser, idégenerering og en konstruktionsfase, hvor eleverne skal arbejde praktisk med en udfordring, der er særligt designet til dagen. Eleverne skal lære Fable-robotten at kende og herefter opfinde et spil, som både er socialt, digitalt og fysisk. Vi guider dem både gennem Engineering-design-processen og introøvelserne til Fable-robotten (blokprogrammering).

Forberedelse

I skal arbejde med at forstå den udfordring, som jeres elever skal løse i Naturvidenskabernes Hus. Nærmere information om dette får I senest 14 dage inden jeres besøg.

Efterbehandling

I kan efterfølgende arbejde med Engineering Day-opgaver, som er særligt designede til mellemtrinnet. Find opgaverne på www.engineeringday.dk

Formål

Formålet med dagen er, at eleverne opnår erfaringer med at løse et praktisk problem. Engineering handler nemlig om at finde praktiske løsninger på praktiske problemer.

Klasse

Sted

Varighed

Pris

Gratis for skoler i Viborg Kommune og Favrskov Kommune. DKK 2.500,- kr. pr. klasse, hvis skolen ligger i en anden kommune.

I samarbejde med

Mere til samme klassetrin

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).