Elektriker

Eleverne skal montere forskellige elinstallationer – kabler, stikkontakter og lampesteder – på en prøveopsætning. Opgaven kræver adgang til skolens fysik/kemi-lokale. Opgaven er til elever i 7. – 10. klasse.

Meget af elektrikerens arbejde foregår bag facaden med tekniske installationer, der får samfundet til at fungere. Som elektriker er du med til at trække strøm i private hjem og reparere og restaurere elektriske anlæg. Du sørger for, at disse systemer bliver vedligeholdt og reparerer dem, hvis der opstår fejl.

Samfundet er afhængig af, at der findes og stadig uddannes elektrikere. Når elektrikeren skal udføre elektriske installationer i huse, er der en række krav, man skal være opmærksom på, for at sikkerheden er i orden. Fordi du arbejder med strøm, er det vigtigt, at du er god til at bevare overblikket og dygtig til dit håndværk, så installationerne er sikre for både dig og brugerne. Det kræver derfor både et godt hoved og kloge hænder at styre elektriciteten.

I opgaven skal eleverne montere forskellige elinstallationer på en prøveopsætning. Vær opmærksom på, at denne opgave kræver adgang til skolens fysik/kemi-lokale og derfor skal varetages af en fysik/kemi-lærer af hensyn til sikkerheden.

Klasse

Fag

Sted

I samarbejde med

Viden

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).