De hårde metaller

Eleverne skal gennem en række opgaver og et besøg på en virksomhed undersøge metallers egenskaber og designe deres egen løsning til en bærende konstruktion til et nyt multirum til skolen.

Metaller har mange nyttige egenskaber; de kan være stærke, smeltes og formes, lede strøm, og nogle er tilmed meget dyrebare og smukke. I bygninger bruges metal ofte for at afstive og styrke konstruktionen, men det kræver, at der vælges det rette metal med den rigtige profil eller form.

Undervisningsmaterialet De Hårde Metaller består af tre sammenhængende opgaver foruden den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’.

Besøg en virksomhed undervejs i forløbet og oplev, hvordan eleverne får inspiration udefra. Eleverne vil desuden få indsigt i mulighederne for uddannelse og karriere i branchen. Det kræver kun, at I arbejder med den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’ og én anden opgave. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en virksomhed.

Klasse

7. klasse, 8. klasse, 9. klasse, 10. klasse

Fag

Håndværk og design, Uddannelse og job

Sted

På skolen, Hos en virksomhed

Pris

Gratis

I samarbejde med

Viden

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Andre forløb

Kontakt

Kontakt