Få inspiration til casebaseret undervisning på dit gymnasie

Inddrag autentiske problemstillinger fra danske virksomheder i din undervisning. Brug vores virksomhedscases eller temacases direkte i din undervisning eller sammensæt dit eget forløb. Vis dine elever, hvordan de kan være med til at udvikle fremtidens bæredygtige løsninger i samarbejde med danske virksomheder. Se også vores kurser, hvor du bliver klædt på til selv at udvikle casebaseret undervisning.

Fag

Tilbud

Temacases

Brug vores temacases direkte i din undervisning eller sammensæt dit eget forløb. De kan også bruges til temadage f.eks. for en hel årgang. Send os gerne en forespørgsel, så hjælper vi med at planlægge temadagen og kontakte relevante virksomheder. Vi tilbyder også lærerkurser om vores temacases, hvor vi klæder lærere på til casebaseret undervisning.

Design en sø-robot

Eleverne skal undersøge, hvordan de kan bidrage til udviklingen af en sø-robot, der skal fjerne de øverste bundlag i en sø. Forløbet foregår i samarbejde med DIS.

Læs mere

Ormstrup sø

'Fosfor – Fra problem til løsning' er nyt undervisningsmateriale til ungdomsuddannelserne. Materialet består af tre forskellige cases med problemstillinger, film, materialelister med forslag til litteratur og aktiviteter og livedata fra Ormstrup Sø i Midtjylland.

Læs mere

Bæredygtig søforvaltning – fosfor som begrænset ressource

'Bæredygtig søforvaltning' er en temacase med fokus blandt andet på de samfundsmæssige konsekvenser af sørestaurering – og dermed at bringe de naturvidenskabelige argumenter ind i en samfundsmæssig problemstilling.

Læs mere

Kurser og oplæg

Kontakt

Kontakt

Kontakt