sara

Sara Linderoth Bouchet

Kommunikationschef

  • Ansvarlig for intern og ekstern kommunikation
  • Strategisk kommunikation og politisk interessevaretagelse
  • Tekstproduktion, pressearbejde og – kontakt

Sara er cand.mag. fra Aarhus Universitet kombineret med tillægsuddannelsen i journalistik fra DMJX og M.A. fra The University of St. Andrews. Hun har arbejdet med kommunikation hos bl.a. politiet, Aarhus Universitet og som leder af et museum. Som tidligere sportsdanser fylder dans en del, og når fritiden ikke tilbringes på et dansegulv, udforsker Sara sprogets virkemidler som forfatter til skønlitterære romaner.

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).