Minimaraton

Tag dine indskolingselever med til en dag fuld af opfindelser, kreativitet og sjov. Minimaraton udspringer fra det populære Naturfagsmaraton.

14. juni 2023

09:00 - 12:00

Naturvidenskabernes Hus
P. E. Eriksens Vej 1
8850 Bjerringbro

Pris

Gratis for skoler i Viborg Kommune og Favrskov Kommune.

DKK 2.500,- kr. pr. klasse, hvis skolen ligger i en anden kommune.

Tilmeldingsfrist

Senest dagen før

Fuldt booket

Velkommen til Minimaraton, hvor eleverne skal undersøge, designere og bygge for at finde den bedste naturfaglige løsning – og vi guider dem hele vejen. Eleverne kommer igennem to udfordringer, hvor vi guider dem igennem en minidesignproces. De skal finde løsninger på to sjove udfordringer med vind og vand. De skal nemlig bygge det sejeste frø, der flyver bedst i vores vindtunnel og lave et sejl til en sej båd, der skal sejle ved hjælp af vindens kraft.  

I samarbejde med

Oplægsholder

Undervisning

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).