Logo: Naturvidenskabernes Hus
custom custom custom custom custom custom 

Vær med til årets Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day den 2. oktober 2024. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Tilmeldingen åbner i dag kl. 09.00

Du kan allerede nu se alle arrangementer på vores hjemmeside. Er du interesseret i et bestemt arrangement, anbefaler vi, at du sidder klar, når tilmeldingen åbner. Vi oplever generelt stor efterspørgsel.

Science Day er for elever i 4. - 10. klasse og gymnasiet.

Naturfagsmaraton i næste skoleår

Eleverne kommer fra deres eget hjem og helt ud i Rummet i næste skoleårs Naturfagsmaraton, når de skal undersøge alt fra frø i køkkenskuffen og tøj i garderobeskabet til strømforbrug, elbiler og satellitter.

De skal producere film om en hverdag uden el og bygge elastikbiler. De skal udtænke kreative kampagner om tøjforbrug og upcycle stofrester. De skal få frø til at spire og konstruere vinger til et frø. Og så skal de bygge modeller af satellitter med solceller.

Vær med, når vi skyder det nye skoleår i gang 1. august 2024 med fire nye opgaver i Naturfagsmaraton.

Tilmeldingen er åben!

Naturfagsmaraton er for 5. og 6. klasse på skoler i kommuner, som har en samarbejdsaftale med Naturvidenskabernes Hus. Kontakt os, hvis det ikke er tilfældet med din skole.

Virksomhedscases til gymnasier

Har du lyst til at samarbejde med en virksomhed i din undervisning? Så har vi en række virksomheder, som er klar til et forløb med jer – enten online eller fysisk.

Når du samarbejder med en virksomhed, bliver din undervisning praksisnær og varieret. Du sætter karrierelæring på skemaet og viser eleverne, hvad naturvidenskab og teknologi kan bruges til i virkeligheden.

Til hver virksomhedscase får du en undervisningspakke med mulige problemstillinger, materialebank og forløbsplan, som du kan bruge direkte i din undervisning.

Kontakt Naturvidenskabernes Hus
kontakt@nvhus.dk
29 71 54 08
P. E. Eriksens Vej 1
8850 Bjerringbro